Biblioteca URV Solidària

15/1/23
Volem explicar-vos el que hem aconseguit gràcies a una donació que vam rebre l'any passat per part de la Universitat de Tarragona URV. La universitat, mitjançant l' “Àrea d’Impacti Social, Cooperació i Voluntariat ‘URV Solidària''' ens va atorgar una subvenció per un valor de 2.809€ per a equipar una biblioteca, comprar un ordinador i contractar un professor que els pugui ensenyar informàtica als nens de la casa d'acolliment.


Agraïm a la Universitat per seleccionar a la nostra petita entitat i subvencionar aquest anhelat projecte que donarà peu al fet que els nostres alumnes puguin endinsar-se en el món tecnològic. Avui dia el coneixement de les TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicació) és un requisit indispensable per a poder adaptar-nos a un món que gira al voltant de la tecnologia i mitjans digitals. El seu aprenentatge els ajudarà a tenir accés a tota mena de coneixements, a ser més autodidactes, a investigar, desenvolupar i crear.


El nostre objectiu a llarg termini serà aconseguir més ordinadors perquè les classes puguin realitzar-se d'una manera amena i eficaç.

Segueix-nos en les nostres xarxes socials per a mantenir-te al dia dels últims projectes i campanyes que anem duent a terme. Avancem amb passos petits, però ferms. Moltes gràcies a la universitat per donar-nos suport i deixar empremta dins de la nostra organització, i gràcies a vosaltres per ser part de KOLAM.




Amb el suport de: