Nou projecte finançat per la URV Solidària

19/7/24

Estem encantats d'anunciar una nova incorporació a la nostra Casa d'Acollida, gràcies a la subvenció atorgada per la URV Solidària. Amb el seu suport, hem pogut instal·lar un parc de jocs complet al nostre pati, que està tenint un impacte molt positiu en la cohesió del grup d'infants de la casa d’acollida.


El parc de jocs inclou un tobogan, una barra d'anelles, una xarxa per escalar i dos balancins, creant un espai ric en diversió i oportunitats per al desenvolupament físic i social dels nens i nenes. Els beneficis d'aquestes instal·lacions van més enllà de la simple recreació; han creat un lloc on els infants de diferents edats poden interactuar i aprendre junts.



És destacable com aquest espai ha ajudat als infants més petits. Abans, sovint es trobaven amb dificultats per trobar un lloc tranquil per jugar mentre els infants més grans participaven en activitats més enèrgiques com el criquet o jocs de pilota. Ara, amb el parc de jocs, tenen un espai de joc més tranquil on també poden jugar amb els infants més grans en un entorn segur i estimulant. A més, poden observar i aprendre d'ells, creant una dinàmica de suport mutu i aprenentatge continu.


A més del parc de jocs, aquesta subvenció permet continuar amb les classes d’informàtica que es van iniciar amb el suport de la subvenció de l’anterior convocatòria de URV Solidària. Aquestes classes no només han permès als nens i nenes adquirir habilitats essencials per al futur digital, sinó que també han fomentat la col·laboració i la confiança entre ells.


Estem profundament agraïts a la URV Solidària per la seva confiança i suport continu. Amb cada nova iniciativa i cada pas endavant, estem millorant el benestar dels infants i d'oferir-los un futur ple d’oportunitats.








No hem tingut temps ni a treure els plàstics… 🙂